Retourneren
Wij vinden het jammer dat het bestelde product niet geheel naar uw wens is. Uiteraard helpen wij u graag bij een nieuwe aankoop. U heeft echter ook de mogelijkheid de aankoop van uw product(en) te retourneren, op voorwaarde dat u ons hiervan schriftelijk op de hoogte stelt. Dit kan middels het herroepingsformulier of via een e-mail. U moet het product binnen 14 dagen ná ontvangst terugsturen. Zolang het product in uw bezit is dient u zorgvuldig met het product en de verpakking om te gaan. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u gebruik maakt van annulering, verzend dan het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons retour.

Retourzending
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Powerherba niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde producten. Vraag daarom altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed. De verzendkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening.

Terugbetaling
Zodra wij uw geretourneerde product in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u hiervan een bevestiging en zullen wij overgaan tot creditering. Het aankoopbedrag van het geretourneerde product wordt uiterlijk binnen14 dagen (na moment van retourmelding) terug gestort met hetzelfde betaalmiddel waarmee u de aankoop heeft gedaan.

Herbalife garantie
Naast de wettelijke regels omtrent annulering, biedt Herbalife ook klantgarantie. Wanneer u niet tevreden bent over de producten heeft u de mogelijkheid binnen 30 dagen (gerekend vanaf de ontvangstdatum) het product of het ongebruikte deel ervan te retourneren. De verzendkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Wilt u hiervan gebruik maken dan dient u de originele verpakking samen met een ingevuld klanten teruggaveformulier naar Powerherba terug te sturen. Het formulier kunt u via de mail bij mij opvragen.

Pauline Bink
Heintje Davidspad 59, 
1507 HP, Zaandam
0629074040
herbapower@info.com

© 2018 - 2024 Powerherba | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel