Verzenden en bezorgen

Wij leveren zo snel mogelijk! Orders worden dezelfde dag nog aangeboden bij Herbalife. U ontvangt hiervan een bevestigingsmail.  Een tweede email ontvangt u zodra uw order het magazijn verlaat met daarin een track & trace nummer waarmee u uw levering kunt volgen.  Check dus regelmatig uw mailbox (kijk ook bij Spam of Reclame). Uw bestelling heeft u meestal de volgende werkdag in huis. Bestellingen na 12:00 uur worden binnen 2 werkdagen geleverd. Feestdagen en weekenden zijn hierop een uitzondering.

Mocht een product niet op voorraad zijn dan brengen wij u hiervan op de hoogte en zal er worden nageleverd. 

Kan ik een ander afleveradres doorgeven?
Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u zelf kiezen waar u de bestelling wilt laten bezorgen. Zodra uw bestelling is verwerkt kan het afleveradres niet meer worden gewijzigd.

Wie verzorgt de levering?
De pakketten van Herbalife worden altijd via DPD verzonden. DPD is een toonaangevende pakket dienstverlener, het bedrijf garandeert betrouwbaarheid en efficiëntie. DPD levert niet in het weekend er wordt dan de eerst volgende werkdag geleverd.

Mocht er niemand thuis zijn op het moment van levering dan zal de chauffeur het bij de buren proberen en als ook dit niet lukt dan zal uw pakket naar de dichtstbijzijnde Pick-up parcelshop worden gebracht

Alle voordelen:

  • Niet thuis? Er wordt een leveringspoging gedaan bij de buren.
  • Levering bij de buren onsuccesvol? Pakket gaat naar de dichtstbijzijnde Pick-up parcelshop. U ontvangt een 'niet thuis bericht' in de bus over wanneer en waar het pakket voor u klaar staat.
  • Staat uw pakket bij de Pick-up parcelshop? Dan moet het daar binnen 1 week ná berichtgeving worden opgehaald. 

Gegevens over de voor u dichtstbij gelegenPick-up parcelshop inclusief openingstijden zijn te vinden op https://www.dpd.com/nl  

Pauline Bink
Heintje Davidspad 59, 
1507 HP, Zaandam
0629074040
herbapower@info.com

© 2018 - 2024 Powerherba | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel