Quickstart Programma

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 66,50 (inclusief btw)

Quickstart Programma

Weet u niet goed met welke producten u moet starten? Kies voor dit programma als u slechts een paar kilo's wilt afvallen en regelmatig beweegt. De combinatie van de producten in het Herbalife Quickstart programma geven u een uitstekend uitgangspunt. De F1 maaltijdvervangende shake zorgt voor een uitgebalanceerde voedingsbasis, waardoor de supplementen beter door het lichaam worden opgenomen.

Het Herbalife Quickstart Programma bestaat uit:
Formula 1 Shake Mix
- Cell Nutrition
Vezel- en Kruidentabletten

Andere Herbalife programma’s
Het kan zijn dat u meer baat heeft bij één van de andere afslankprogramma’s. Voor mensen die weinig bewegen hebben wij het Advanced Programma ontwikkeld. Voor mensen die ook nog eens langer overgewicht hebben het Ultimate programma.

Afvallen en bewegen
Ook al heeft u niet al te veel overgewicht en hoeft u dus relatief weinig af te vallen, het is heel belangrijk om in uw leefpatroon een vorm van bewegen in te passen. U hoeft hiervoor niet elke dag naar de sportschool als u dat niet prettig vindt, maar probeer iets te vinden wat u in de zomer en winter kunt blijven doen! Denk hierbij aan fietsen, wandelen (met de hond), zwemmen of trappen lopen. Iedere beweging telt en helpt u sneller bij gewichtsafname. 

Als u gaat sporten, kunt u kiezen uit 3 mogelijke bewegingsvormen:
- Conditieverbetering
- Spierversterking
- Vetverbranding

Spierversterking
Als je kiest voor spierversterking, zal dit tot gevolg hebben dat jouw spiermassa in omvang toe zal nemen. Veel mensen (vrouwen) zijn hier huiverig voor omdat ze dan denken dat ze in gewicht aan zullen komen. Dit is echter niet het geval en als dit wel het geval is, zou het geen probleem mogen zijn.
Krachttraining zorgt voor blijvend gewichtsverlies door een hogere stofwisseling in rust waardoor de vetverbranding ook hoger is als je niet beweegt !
Je hebt echter relatief meer vet dan spieren op je lichaam, waardoor je in principe nooit meer spiermassa opbouwt dan je vet zult verbranden (mits je naast bewegen ook een caloriebeperkt dieet volgt natuurlijk). En stel dat het wel zo zou zijn, dat je meer spiermassa opbouwt dan je in vet verliest, dan zal dit toch nog altijd een positief effect hebben op jouw lichaamsvormen en kledingmaten. Je zou dan in theorie in gewicht kunnen aankomen en toch 1 of 2 kledingmaten kleiner kunnen worden.

Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersings programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen. De Herbalife producten zijn niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen of voorkomen.

Pauline Bink
Heintje Davidspad 59, 
1507 HP, Zaandam
0629074040
herbapower@info.com

© 2018 - 2022 Powerherba | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel